U bent niet ingelogd.

Over ons

Makkelijk kiezen en eenvoudig online kopen

Helder en moeiteloos uw beste keuze maken?

De uitgebreide en overzichtelijke webwinkel van RZRacing helpt u bij het vinden van het meest geschikte product voor u! Bovendien staat RZRacing altijd klaar u te helpen bij uw keuze.

Online betalen

RZRacing biedt veilige online betalingsmogelijkheden voor iedereen, waar ter wereld. Zo is het voor iedereen mogelijk veilig te betalen voor zijn of haar gekozen product(en).

Betrouwbare bezorgdiensten

RZRacing werkt uitsluitend met de meest betrouwbare transporteurs. Zo heeft u uw bestelde goederen snel en veilig bij u thuis.

Makkelijk en eenvoudig online kiezen

RZRacing biedt:

 • voldoende aanbod
 • alle produkten met uitgebreide productomschrijving
 • gedetailleerde afbeeldingen met zoomfunctie
 • technische ondersteuning via helpdesk

Uw product gevonden? Maar vragen over de montage of wilt u deze uitbesteden? RZRacing helpt u graag. RZRacing werkt met de beste vakmensen en garandeert correcte montage voor een ultieme werking van onze produkten. Zo begeleidt RZRacing u van aankoop tot gebruik voor het beste resultaat. Dit gebeurt altijd op afspraak in een van onze werkplaatsen.

Veilig betalen

RZRacing garandeert dit door:

 • meerdere betalingsopties
 • de mogelijkheid tot betalen in een beveiligde omgeving
 • kopersbescherming via PayPal
 • snelle en discrete afhandeling van uw bestelling

Het belangrijkste van uw betaling is dat deze veilig en goed verloopt. Zo weet u zeker dat uw aankoop gewaarborgd is. Bij RZRacing heeft u als extra mogelijkheid om te kiezen voor directe overschrijving. Dit levert in sommige gevallen een financieel voordeel op! Zeker bij gecombineerde bestellingen of grote orders binnen Europa. Bel gerust even met onze helpdesk voor verdere uitleg.

RZRacing bezorgt safe

RZRacing kiest een bezorgservice:

 • vanuit een ruim professioneel bestand
 • waarbij pakketten altijd te volgen zijn via tracking
 • die het best past bij de bestemming
 • die uw pakket aangetekend en voor de beste prijs bezorgt

RZRacing zorgt dus goed voor uw product. Van bestelling tot de bezorging bij u thuis. Verzekerd en wel.

Unieke webwinkelservice

Behoefte aan meer persoonlijke service? Bij RZRacing bestaat de mogelijkheid uw producten zelf af te halen. Zo heeft u direct contact en naar wens technische ondersteuning. Interesse? Bel RZRacing voor een afspraak op een van onze locaties.Technische ondersteuning via onze technische helpdesk én face-to-face

RZRacing helpt u bij technische vragen omtrent onze produkten. We hebben een team van experts om ons hierin bij te staan. U bereikt onze helpdesk via ons contactformulier of gewoon telefonisch.Optimale kwaliteitsgarantie

Wij testen onze produkten voortdurend en werken samen met leveranciers om de produkten constant te optimaliseren. U als gebruiker bent een belangrijke schakel in dit proces! Heeft u feedback? Wij stellen het zeer op prijs als u deze met ons deelt. Met de verkregen informatie en door middel van testen handhaven wij de beste kwaliteit voor onze producten en zorgen altijd voor een zo scherp mogelijk prijs!