U bent niet ingelogd.

Klantenservice

 • Verzenden en levertijd

  RZRacing draagt grote zorg voor correcte verzending van uw bestelling. Alle bestelde delen worden netjes verpakt in een doos die groot en stevig genoeg is.

  Wij verzenden de bestellingen met PostNL of een andere aanbieder afhankelijk van de eindbestemming. In geval van binnenlandse verzending: pakketten worden dagelijks bij PostNL Zakelijk afgegeven, en worden over het algemeen de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag verzonden pakketten komen over het algemeen in dezelfde regio al op zaterdag aan, en worden in de rest van Nederland op maandag of dinsdag door PostNL afgeleverd.

  Zodra het pakket verzendklaar is gemaakt ontvangt u de verzendbevestiging van ons en volgt de bijbehorende verzendcode. Via de ontvangen tracking code kunt u het pakket te alle tijde volgen.

  Levertijd
  Per leverancier zit er verschil in de levertijd, afhankelijk van de voorraad. Voorraadartikelen worden mits op tijd besteld nog dezelfde werkdag verzonden. Bestellingen die niet op voorraad zijn worden besteld en RZRacing zal u op de hoogte stellen van de verwachte levertijd.

  Meer informatie over onze algemene verkoop-, levering, -betaling, - en garantie voorwaarden kunt u hier vinden.

 • Disclaimer en Privacy beleid

  De website van RZRacing is met de grootste zorg en zorgvuldigheid opgesteld. Helaas kunnen onjuistheden niet uitgesloten worden. Heeft u een vraag of opmerking over de inhoud van onze website, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag en vakkundig verder. RZRacing kan geen garantie geven op de juistheid en volledigheid van de informatie en aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid. Onze Algemene Voorwaarden en leveringsvoorwaarden kunnen zonder opgaaf vooraf wijzigen. Lees deze voor uw bestelling nog eens goed door en raadpleeg a.u.b. deze pagina regelmatig.

  Foto's en beeldmateriaal
  Alle afbeeldingen en filmfragmenten op onze website dienen ter illustratie en zijn bedoeld om u een goed beeld van onze producten te geven. Kleine variaties zijn echter mogelijk, waardoor producten kunnen afwijken van de getoonde afbeeldingen. Ook hier geldt dat u bij vragen of opmerkingen het beste contact met ons op kunt nemen, wij helpen u graag verder!

  Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze Disclaimer pagina en Privacy pagina.

 • Annuleren en / of retourneren

  Nadat RZRacing uw goedkeuring m.b.t de opgegeven levertijd en uw betaling ontvangen hebben is uw bestelling definitief. Indien u een definitieve bestelling wilt annuleren zullen wij eventuele reeds gemaakte kosten met uw betaling verrekenen. Indien wij als gevolg van onvoorziene omstandigheden de levering niet kunnen realiseren, heeft u recht op annulering met volledige restitutie van uw betaling. Definitieve beslissingen tot creditering worden pas genomen na retourontvangst van de producten. Dit is gebaseerd op o.a. de staat waarin de onderdelen en/of verpakkingen zich op dat moment bevinden.

  Retourneren
  Op het punt van retouren volgt RZRacing de wettelijke normen. Overleg met ons voordat een pakket retour wordt gezonden, wij accepteren alleen pakketten na schriftelijk overleg en bevestiging. Uiteraard zorgen wij er steeds voor dat retouren netjes opgelost wordt.

  Wij delen uw passie voor motoren en staan graag klaar om te helpen met al uw vragen, klachten en opmerkingen, u wordt altijd serieus genomen en snel geholpen.

 • Bestellingen

  U kunt een order plaatsen bij RZRacing door u te registreren via de website. Door produkten in het mandje te plaatsen en af te rekenen worden orders bevestigd en verwerkt. U kunt ook contact opnemen met RZRacing via de telefoon of bij voorkeur via de mail. Ons RZRacing contact formulier vind u hier. Op deze manier is een persoonlijke afhandeling mogelijk.

 • Betaling, prijzen en acties

  RZRacing biedt veilige online betalingsmogelijkheden voor iedereen, waar ter wereld. Zo is het voor iedereen mogelijk veilig te betalen voor zijn of haar gekozen product(en) met PayPal of Ideal. Het belangrijkste van uw betaling is dat deze veilig en goed verloopt. Zo weet u zeker dat uw aankoop gewaarborgd is. Bij RZRacing heeft u als extra mogelijkheid om te kiezen voor directe overschrijving. Neem gerust contact op met onze helpdesk voor verdere uitleg. Alle genoemde prijzen op de website zijn altijd inclusief 21% BTW. Voor bestellingen buiten de EU wordt geen BTW in rekening gebracht, dit zal de douane doen bij binnenkomst van het desbetreffende land. Het retourneren van aanbiedingen is niet mogelijk.

 • Bestellingen bekijken

  De status van geplaatste orders bij RZRacing zijn te volgen door in te loggen op uw account.

 • Account gegevens aanpassen

  Voor RZRacing is het belangrijk om te beschikken over de correkte gegevens om orders zo goed mogelijk te kunnen verwerken. U bent zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste gegevens en kan deze wijzigen wanneer dat nodig is.